Get Adobe Flash player

Tereptaxi szolgáltatás, Bakonybél környékén

Találkozott már az erdő mélyén sötétedéskor az út szélén vánszorgó, elcsigázott, kifáradt kisgyermekes családdal? Sokszor előfordul, hogy a természetjárást választó emberek a túrázáshoz szükséges ismeretek (tájékozódás, önismeret) hiányában, megfelelő ruházat, élelem vagy víz nélkül vágnak neki egy olyan erdei túrának, ami aztán túl nagy falatnak bizonyul. Általában jobban elfáradnak a kelleténél, rosszabb esetben el is tévednek.
Az ilyen „élményekkel” gazdagodottak általában kétféle eredménnyel vonják le a következtetéseiket. Valószínűleg „soha többé” nem vágynak túrázni, vagy pedig később sokkal felkészültebben vágnak bele.
Gyakorlottabb turistatársaink ezzel szemben szeretnek a szállásuktól távolabbra merészkedni, s önmaguk bejárni egy-egy olyan útvonalat, terepszakaszt, ami még hiányzik a „bakancslistájukról”. Mások geocaching közben, követve a ládatérképet hajlamosak messzebbre kalandozni.
Bármelyik csoportba tartozzon is Ön, sötétedéskor bizonyára eszébe fog jutni, hogy milyen jó volna, ha hirtelen ott teremne egy autó, amely elvinné a kívánt helyszínre. A Bakony Szafari tereptaxi szolgáltatása segít ebben! Telefonhívásra a lehető legrövidebb útvonalon eljuttatjuk Önt a kért helyszínre, így a kellemetlen élmények helyett „kalandtúra” jelleggel, időben odaérhet, ahova szeretne.


Website counter