Get Adobe Flash player

Outdoor tréning támogatás, Bakonybél környékén

A különböző outdoor- és csapattréningeket szervező cégek egyik kedvelt célpontja Bakonybél, hiszen minden szempontból ideális az aktív módon történő pihenésre, tanulásra egyaránt. A Bakony Szafari közreműködésével érdekesebbé tehetők a tréningek, amennyiben a rendező érdekelt abban, hogy „katonai túlélés”, illetve „buschcraft” vonalon színesítse programját. Az ehhez szükséges felszerelések és szakértelem rendelkezésre állnak, így izgalmas feladatokkal, kihívásokkal nézhetnek szembe a tréningeken részt vevők. Megismerhetik a természetben való túlélés alapvető technikáit, kreatív módon tehetik próbára ügyességüket, leleményességüket, s ez alatt fejlődik önismeretük, helyük kialakul a csoportban, amelyben később együtt dolgoznak. A résztvevők közül kiválik, hogy ki a csapatjátékos és ki a született vezető, ki a legügyesebb, a legkitartóbb, kire lehet szinte bármit rábízni, mígnem az egyének csapattá forrnak össze.

A tréning programjait minden esetben maximálisan a megrendelő igényei szerint állítjuk össze, rugalmasan igazodva a kihívásokhoz és a költségkerethez.

Azoknak is megoldást kínálunk, akik a csapatépítés más formáját választják, és szeretnék terepjárós kirándulás formájában, egy több órás, akár egész napos szórakoztató programban összekovácsolni a csapatot. Ez esetben a Bakony Szafarival lehetőség van több autóval (UAZ 469b, UAZ 452, Jeep Cherokee) akár nagyobb létszámú csapatnak is az élményekben gazdag kikapcsolódásra. Ilyen formában 15 - 20 főnek biztosíthatunk gyönyörű környezetben izgalmas programot, akár  egy közös erdei sütögetéssel-főzéssel egybekötve.

Akik a Bakony Szafari tréningjein vesznek részt minden esetben a megállapodás szerinti szolgáltatást kapják, s azokon felül a következőket:

- közvetlen, gyors és pontos koordinációt-szervezést,
- precíz, ám jó hangulatú levezetést,
- változatos, izgalmas, kreatív programot,
- kedvező árakat,
- maximális figyelmet.

Végezetül álljon itt néhány társaság azok közül, akik mindezt megerősíthetik:
Magyar Telekom Nyrt., T-Systems Hungary Zrt., Persecutor Vagyonvédelmi Kft., Kalendart Kiadó Kft., Asia Center, stb.

Bővebb tájékoztatásért érdeklődjön a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek egyikén!

 


Website counter